Lid worden van nieuwe fotoclub Nuenen? Fotoclub Momentum gaat live!

July 6, 2016

Het is zover, na een intensieve voorbereiding gaat in september 2016 een nieuwe fotoclub in Nuenen van start! De naam van de fotoclub is 'Momentum'.

Fotoclub Momentum is onafhankelijk en heeft als de rode draad “kennis delen”. 
Individueel weet iedereen wel iets van fotografie of een bepaald onderwerp. Maar met z'n allen weten we veel meer. Door kennis te delen, leren we samen van elkaar. Op deze manier kan iedereen, ongeacht niveau, van amateur tot professional, lid worden. Zodoende kan eenieder die aan wil sluiten, op zijn eigen niveau instappen. Iedereen wordt in zijn waarde gelaten, waardoor er een prettige, sociale en gezellige sfeer heerst.

Tijdens de bijeenkomsten zullen we verschillende aan fotografie gerelateerde onderwerpen bespreken. Aan de hand van de opgedane kennis of een bepaald thema, gaan we op pad om foto's te maken. Deze zullen we tijdens een volgende bijeenkomst weer bespreken.

Op onze website is meer informatie te vinden over de visie en activiteiten van  de fotoclub. De website is nog in ontwikkeling en zal de komende tijd regelmatig worden geüpdatet. 
Indien u interesse heeft om lid te worden, dan kunt u zich vanaf nu aanmelden via de website of via de mail. Ook voor meer informatie zijn we hier te bereiken.


website:      fotoclub-momentum.wix.com/home

email:          fotoclub-momentum@outlook.com

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

September 20, 2016

May 31, 2016

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black

Designed by Robert-Jan Hoogerbrug.